Uus monitoorimislahendus Amada V-Factory

Henri Tabri

AMADA tarnib koos uute laserpinkidega monitoorimistarkvara V-Factory, millega saate ühendada ka enda olemasolevad AMNC juhtsüsteemiga tootmisseadmed.

Loomulikult saab V-Factory soetada ka eraldi, kui parasjagu ei ole plaanis investeerida laserpinki või laser-stants kombipinki.

AMNC juhtsüsteemiga varusatud AMADA tootmispinkide andmeid edastatakse internetühendusega elektroonikaseadmetele reaalajas. Jälgitavad parameetrid ulatuvad seadme hetkestaatusest ja toodangu mahust kuni materjali kasutuse, energia tarbimise ja opereerimise analüüsini välja. Seeläbi on ülevaade kogu tootmisest silmapilkselt saadaval.

Tänaseks on vahetu ligipääs reaalajas edastatavatele andmetele eeltingimuseks paljudes tootmisharudes. AMADA V-Factory on kavandatud selliste vajaduste igakülgseks täitmiseks, säilitades seejuures kasutamise lihtsuse.

Komplekti kuulub riistvara ühenduse loomiseks AMADA serveriga ja tarkvara, mille abil kasutajad saavad siseneda My V-Factory veebilehele, mis ühildub PC, tahvelarvutite ja nutitelefonidega (Android ja iOS).

Vaata V-Factory võimalusi täpsemalt tutvustavat presentatsiooni:

[V-factory] Presentation Eestikeelne

JÄLGI OMA SEADMEID IGAL AJAL, IGAS KOHAS

AMADA My V-Factory teeb seadme hetkestaatuse jälgimise lihtsaks igal ajal, igas kohas. Enamgi veel, tootmisprotsessi trende ja seadmete saadavalolekut on lihtne mõista kasutades selgelt määratletud võrdlusi graafilises vormingus. Ajastul, mil seadmetelt eeldatakse nende käigus hoidmist 24/7, aitab V-Factory tagada maksimaalse efektiivsusega ajakasutuse.

Youtube.com Amada V-Factory

TEE REAALAJAS OTSUSEID TUGINEDES REAALAJA ANDMETEL

Seadmetootjana lasub meil vastutus pakkuda klientidele jõudlust ja võimekust oma andmete analüüsimiseks, et nad saaksid tegevust laiendades teha strateegilisi otsuseid, mis tuginevad reaalsetel andmetel.

Lisavõimalusena on saadaval seadmete diagnostikaandmed, mis võimaldab tuvastada potentsiaalseid probleeme varem ja vähendab seadmete seisakuid. Samuti kogutakse andmeid seadme igapäevase hoolduse kohta.

« Tagasi
© Developed by CommerceLab