Amada REGIUS - laserlõikuse järgmine tase

AMADA ametlik pressiteade VAATA SIIT

REGIUS fiiberlaseris on ühendatud ühtseks tervikuks 3-teljeline lineaarajam, AMADA algupärane „Variable Beam Control“ tehnoloogia, uus „Laser Integration System“ (LIS) funktsioonid ja kasutuslihtsus.

 AMADA REGIUS-3015AJ

Äärmiselt suured kiirused ja lineaarajami ületamatu täpsus tagavad seadmele maksimaalse võimekuse ja minimeerivad seisakuid. Tavapärased tootmisprotsessi kitsaskohad on lahendatud mitmete autonoomsete funktsioonide abil nagu laserkiire tsentreerimine ja detailideni viimistletud lõikeprotsessi jälgimisfunktsioon, mille abil on laserlõikeprotsess viidud uuele tasemele.

Kombineeritud X/Y positsioneerimiskiirus 340 m/min ja AMADA intelligentne laserpea juhtimissüsteem vähendavad järsult töötlusprotsessi mittetootlikku aega.

 

Fiiberlaser REGIUS AJ tiibuksed

 

„VARIABLE BEAM CONTROL“ tehnoloogia

AMADA algupärane „Variable Beam Control“ tehnoloogia muudab automaatselt laserkiire kuju vastavalt lõigatava materjali tüübile ja paksusele, mille tulemuseks on nii õhukeste kui ka paksude materjalide  väga stabiilset lõikeprotsessi. Süsteem ei lülitu pelgalt "õhukese" ja "paksu" režiimi vahel vaid kiire kuju muudetakse järk-järgult, et oleks täielik kontroll kogu paksusvahemiku üle.

 

Amada Variable Beam Unit

  

 „LASER INTEGRATION SYSTEM“ (LIS)

REGIUS fiiberlaseri „Laser Integration System“ uued autonoomsed funktsioonid võimaldavad operaatori minimaalse sekkumise juures  saavutada maksimaalse efektiivsuse, võimaldades rakendada vähemate oskustega töötajaid.

 

„i-Nozzle Checker“ täidab kolme automaatset funktsiooni: düüsi seisukorra kontroll, düüsi tsentreerimine ja laserkiire seisukorra kontroll.

 

Amada i-Nozzle Checker

  

„i-Process Monitor“- uus läbistus- ja lõikeprotsessi jälgimissüsteem kontrollib laserkiire erinevaid parameetreid, et lahendada lõikeprobleemid enne nende tekkimist.

 

„i-Optics Sensor“ jälgib kaitseklaasi seisukorda ja teavitab operaatorit, kui vahetus on vajalik.

 

"AUTOMATIC COLLISION RECOVERY"

Laserpea automaatne kokkupõrkest taastumise võimekus on täiendav REGIUS-3015AJ funktsioon, mis kasutab i-Optics Sensor ja i-Nozzle Checker süsteeme, et kindlustada lõikeprotsessi usaldusväärne jätkumine. Ilma vastava funktsionaalsuseta tootmisseade lihtsalt seiskub ja edastab veateate, kaotades seeläbi väärtuslikku tootmisaega.

 

Laser Integration System

 

TÄIUSTATUD FUNKTSIONAALSUS

Uued AMNC3i Plus juhtsüsteemi lisavõimalused nagu kaameral baseeruv paigutuste (Nesting) tegemine vahetult ekraanil ja ekraani jagamine, loovad täiendavad võimalused töö lihtsustamiseks ja efektiivsuse tõstmiseks.

 

i-Camera Assist System

  

„V-Remote“ funktsioon, mis võimaldab eemalt siseneda seadme juhtsüsteemi ja kontrollida näiteks seadme olekut, vaadata ajalugu või korrigeerida tootmisplaani.

 

REGIUS-3015AJ näidispinki esitletakse AMADA UK Kidderminster peakorteris detsembri 2020 alguses ja on seejärel broneeritav videodemonstratsioonide läbiviimiseks.

« Tagasi
© Developed by CommerceLab